Makina te perdorura

Makinat me te mira:

MERCEDEZS-BENZ 308 CDI
MERCEDEZS-BENZ 308 CDI

SCANIA / me hidraulik
SCANIA / me hidraulik

AUTOBUS  MAN
AUTOBUS MAN

Reno/4porta/automat/klima
Reno/4porta/automat/klima

Shes kamiocine opel
Shes kamiocine opel

MERCEDES BENZ 270 CDI ELE
MERCEDES BENZ 270 CDI ELE

Shesim makina te perdorura dhe marrim porosi per transport automjetesh.

info
Pervec makinave qe jane te listuara ne faqe marrim porosi per blerjen dhe transportin e automjeteve te ndryshme nga vendet e Bashkimit Europian per ne Shqiperi

Pranojme porosi per automjetet e meposhtme:

Autovetura Makineri Ndertimi Makineri Bujqesore
Makina te Perdorura Makineri Ndertimi makineri Bujqesore
Pranojme porosi per pjese kembimi automjetesh dhe makinerish ndertimi:
pjese kembimi
Porosite i transportojme me auto - transporter nga cdo shtet i Bashkimit Europian
Auto Transporter