Makina te perdorura

Makinat me te mira:

AutoBetoniere 3 Akse
AutoBetoniere 3 Akse

Shes
Shes

KAMJONCINE / MB 410d
KAMJONCINE / MB 410d

shes benz 190
shes benz 190

VOLKSWAGEN SHARAN, NAFTE
VOLKSWAGEN SHARAN, NAFTE

Opel Corsa 1.0 Benzin
Opel Corsa 1.0 Benzin

Shesim makina te perdorura dhe marrim porosi per transport automjetesh.

info
Pervec makinave qe jane te listuara ne faqe marrim porosi per blerjen dhe transportin e automjeteve te ndryshme nga vendet e Bashkimit Europian per ne Shqiperi

Pranojme porosi per automjetet e meposhtme:

Autovetura Makineri Ndertimi Makineri Bujqesore
Makina te Perdorura Makineri Ndertimi makineri Bujqesore
Pranojme porosi per pjese kembimi automjetesh dhe makinerish ndertimi:
pjese kembimi
Porosite i transportojme me auto - transporter nga cdo shtet i Bashkimit Europian
Auto Transporter